Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 20:14

Χριστουγεννιάτικη ιστορία για την διαφορετικότητα από την “Αυτοσχέδια Σκηνή”

Το "Γκρι στολίδι", μια χριστουγεννιάτικη ιστορία για την διαφορετικότητα θα παρουσιάσει η “Αυτοσχέδια Σκηνή” στις 16, 17, 18 και 19 Δεκεμβρίου, καθώς και στις 27, 28, 29 και 30 του μηνός, στο θέατρο “Βαγόνι”, στο Πάρκο του ΟΣΕ.

Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία με τη στήριξη των κδαπ ΑΜΕΑ Διάπλασις.
Λίγα λόγια για την παράσταση…
Ενα γκρί στολίδι, που δεν μοιάζει καθόλου με τα υπόλοιπα λαμπερά στολίδια των Χριστουγέννων, θα προσπαθήσει να βρει το δρόμο του και την θέση του στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η ομάδα κουκλοθεάτρου της “Αυτοσχέδιας Σκηνής” σας προσκαλεί να ζήσετε την μαγεία των Χριστουγέννων από μια άλλη οπτική... Μακριά από την λάμψη και τις καλοφτιαγμένες βιτρίνες... Ένα γκρι στολίδι μας θυμίζει ότι η ομορφιά κρύβεται στα πιο περίεργα και διαφορετικά μέρη, μας θυμίζει πως η μορφή δεν χαρακτηρίζει το περιεχόμενο και πως η μαγεία πηγάζει από την καλοσύνη. Μα πως ένα ξεχασμένο στολίδι σε μια σοφίτα θα καταφέρει να μας τα θυμίσει όλα αυτά; Μία σειρά από περίεργα γεγονότα θα το οδηγήσουν στην καλύτερη νύχτα της ζωής του! Και εμάς σε έναν κόσμο που συχνά τον ξεχνάμε μέσα στην βιασύνη της καθημερινότητας. Στον κόσμο της αγάπης.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο/ Σκηνοθεσία: Μαρία Σκαφιδά, Εμψύχωση: Μαρία Σκαφιδά/ Νέλλη Ρέππα. Η παράσταση θα ανεβαίνει δύο φορές την μέρα, στις 12μ. και στις 7.30 μ.μ.. Διάρκεια παράστασης: 40 λεπτά. Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ ( Ένα παιδί ένας ενήλικας: 14 ευρώ, Ένας ενήλικας δύο παιδιά: 18 ευρώ, Ένας ενήλικας τρία παιδιά: 23 ευρώ). Υποχρεωτικά τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα κατά τη διάρκεια της παράστασης. Για κρατήσεις καλέστε στο 6908676277.