Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 23:12

"Δάγκωμα" 2-0 για τον χλωμό Αστέρα στο Ηράκλειο (βίντεο)

 Με ήττα και... προβληματική εμφάνιση έκλεισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα Τρίπολης για τη Superleague για το 2012. Η αρκαδική ομάδα δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι καλό από το Ηράκλειο γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον πιο ψυχωμένο ΟΦΗ. Παπάζογλου με σουτ στην κίνηση στο 14' μετά από πάσα του Βερόν και Κουτσιανικούλης στις καθυστερήσεις  με δυνατό σουτ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, η οποία όμως δεν... μεταφράστηκε και σε ευκαιρίες. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πάντως τα τελευτάια λεπτά θα μπορούσε να έχει πετύχει κάποιο γκολ με τους Γκάμπριελ, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο να μην καταφέρνουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Γουναρίδη και τον Κουτσιανικούλη να... τιμωρεί.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση - τελευταία για την τρέχουσα χρονιά- για την ομάδα της Τρίπολης είναι το επόμενο Σάββατο (5 μ.μ) εντός έδρας με τη Λάρισα για το κύπελλο Ελλάδας στη ρεβάνς του 0-0 της περασμένης Τετάρτη στο AEL FC Arena.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Ζαχαράκης (77' Κουρδάκης), Λαμπρόπουλος, Βερόν, Βιτώρος (71' Μπανούσης), Περογαμβράκης (86' Ζορμπάς), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης (80' Έγκον), Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Άλβαρεζ, Καλαντζής, Φραγκουλάκης (46' Γκάμπριελ), Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος.