Τρίτη, 22 Μαϊος 2018 15:27

Καλαμάτα: 19χρονος έκλεψε καλώδια αξίας 8.000 ευρώ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Καλαμάτα: 19χρονος έκλεψε καλώδια αξίας 8.000 ευρώ

Καλώδια ρεύματος και χρήματα που σε αξία ξεπερνούν τα 8.000 ευρώ κατηγορείται ότι έκλεψε από επιχειρήσεις στο Ασπρόχωμα, τον Αντικάλαμο και την Καλαμάτα ένας 19χρονος Ελληνας τσιγγάνος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του.

Τις συνολικά 5 κλοπές και μια απόπειρα κλοπής φέρεται ότι διέπραξε από τις 17 του περασμένου Απριλίου μέχρι και τις 10 του μήνα, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, περιλαμβάνεται και ένας ακόμη 36χρονος ομόφυλός του, ο οποίος κατηγορείται για κλεπταποδοχή.

Πιο αναλυτικά, τις εν λόγω κλοπές και τη μία απόπειρα εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρήκαν καλώδια στην επιχείρηση σκραπ του 36χρονου και έτσι οδηγήθηκαν και στον 19χρονο, ο οποίος του τα είχε πουλήσει. Στο σπίτι του νεαρού όπου ερεύνησαν βρήκαν εργαλεία κοπής, ζυγαριά και καλώδια, τα οποία ο νεαρός φέρεται ότι έκλεβε με τους άλλους της συμμορίας για το χαλκό.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την ταυτοποίηση των συνεργών του 19χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER