Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011 20:06

Εντονη αντίδραση Νίκα για αλβανικά λεωφορεία που παρκάρουν παράνομα στο σταθμό του ΟΣΕ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εντονη αντίδραση Νίκα για αλβανικά λεωφορεία που παρκάρουν παράνομα στο σταθμό του ΟΣΕ

Εντονη ήταν χθες η αντίδραση του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για τα αλβανικά λεωφορεία που σταθμεύουν μπροστά από τον σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ, τον οποίο χρησιμοποιούν ως αφετηρία του δρομολογίου προς Τίρανα. Σύμφωνα με τον κ. Νίκα ο ΟΣΕ έχει ενοικιάσει στην εταιρεία μέρος του κτηρίου του σταθμού προς 200 ευρώ το μήνα, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα σε οδηγούς και πεζούς στην περιοχή. Μάλιστα ο δήμαρχος Καλαμάτας καταγγέλλει ότι ο ΟΣΕ και η εταιρεία μεταφορών έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα πινακίδες περιορισμού της στάθμευσης, ενώ έχουν ρίξει και τσιμέντο στο ρείθρο για τη διευκόλυνση των λεωφορείων!
Ο Δήμος Καλαμάτας έχει αποστείλει ήδη έγγραφο προς τη διοίκηση του ΟΣΕ ζητώντας εξηγήσεις και επισημαίνοντας την υποβάθμιση του νεοκλασικού κτηρίου του σταθμού από τη συγκεκριμένη χρήση. Κατόπιν εντολής του κ. Νίκα η Δημοτική Αστυνομία καλείται να επιβάλλει σε καθημερινή βάση τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
Χθες πάντως, όταν δημοτική αστυνομικός επιχείρησε να βεβαιώσει παράβαση, εκπρόσωποι της εταιρείας φέρονται να της επιτέθηκαν φραστικά λέγοντάς της μεταξύ άλλων “φύγε, μη σου κόψουμε κανένα εισιτήριο και σε στείλουμε στα Τίρανα”. Το περιστατικό το έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο δήμαρχος, ζητώντας παράλληλα από τη Δημοτική Αστυνομία έγγραφη αναφορά ώστε να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σχόλια  

0 # spyro 13-08-2011 10:25
Σαχλαμάρες...

Το χρονικό μίας γελοιότητας,έπρ επε να έχει τίτλο το άρθρο.

Αν ο ΟΣΕ έχει συνάψει σύμβαση με αυτούς,τότε ο κ. Νίκας τί θέλει και ανακατεύεται ?

Εξ άλλου,ο ΟΣΕ,για την περίπτωση να του διαφεύγει,αναστ ολή δραστηριότητας έχει κάνει,ΔΕΝ καταργήθηκε,ούτ ε ορφάνεψε,και ως οργανισμός εξακολουθεί να κατέχει πλήρως άπαντα τα περιουσιακά και λοιπά δικαιώματα του,ώστε να μην υφίσταται έδαφος για να σπεύσει,κατά την πάγια τακτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια προς κάθε κατεύθυνση ο δήμος,να διεκδικήσει την αστική περιουσία και τα δικαιώματά του (ΟΣΕ).

Ο χώρος,μπροστά από τον σταθμό του ΟΣΕ,ανήκει σε αυτόν,ώστε,ας παύσει το κυνηγητό και τις κλίσεις,μην αντιδράσει η διοίκηση του ΟΣΕ και βρεθεί ο δήμος κατηγορούμενος.

Όσο για το τσιμέντο,τώρα το είδε ?

Τόσα χρόνια που λειτουργούσε ο ΟΣΕ και στον ίδιο χώρο στάθμευαν τα λεωφορεία του,μετά από διαμόρφωση του χώρου,δεν αντελήφθη τίποτα ?

Τότε,τα λεωφορεία του ΟΣΕ δεν δημιουργούσαν προβλήματα ?

Ή επειδή το λεωφορείο είναι αλβανικό,διέκρι νε ευκαιρία ?

Μήπως αυτό είναι ρατσισμός ?
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER