Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 08:14

Η καλαματιανή ομάδα "Fraction" στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Ηρακλείου Κρήτης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η καλαματιανή ομάδα "Fraction" στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Ηρακλείου Κρήτης

 

Στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ηρακλείου Κρήτης συμμετέχει η Θεατρική Ομάδα "Fraction" από την Καλαμάτα, με την παράσταση "Επείγοντα περιστατικά" του Αρκά.

Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1983 και από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται ανελλιπώς στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου, με παραστάσεις και εκδηλώσεις - φεστιβάλ. Η εκδήλωση γίνεται με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης - Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Τζένη Καλλέργη (ηθοποιό - συγγραφέα, σύζυγο Λυκούργου Καλλέργη), Κώστα Φέρρη (σκηνοθέτη της ταινίας “Ρεμπέτικο – συγγραφέα), Μαρία Χανιωτάκη (σκηνογράφο, εικαστικό), Κάλλια Αναστασάκη (καθηγήτρια πιάνου - ιδιοκτήτρια “Μινωικού Ωδείου Ηρακλείου”) και Αγγελική Παρδαλίδου (ηθοποιό). Τιμώμενο πρόσωπο φέτος είναι ο καταξιωμένος ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός.

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου έγινε η τιμητική βραδιά για τον κ. Βαλτινό και αύριο Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου η “Fraction” παίζει τα 

“Επείγοντα περιστατικά” (Εχθροί εξ αίματος & Βιολογικός Μετανάστης). Την Κυριακή θα γίνει εκδήλωση με μουσική και τραγούδια από το “Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης” και η απονομή βραβείων. Ολες οι παραστάσεις θα γίνουν στο κινηματοθέατρο “Αστόρια” στις 9.30 το βράδυ. Για πληροφορίες: 28130 13218, 6932-858624, 6939-111112.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER