Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 12:29

Το... όργιο του διπλοπαρκαρίσματος συνεχίζεται στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορείς να το συναντήσεις σε όλη την πόλη, κάνοντας απλώς μία βόλτα. Εδώ και καιρό μάλιστα δεν παρουσιάζεται σε συγκεκριμένες ώρες, αλλά μπορείς να γίνεις μάρτυρας του φαινομένου όλη την ημέρα. Ο λόγος για το διπλοπαρκάρισμα, που αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητας των Καλαματιανών.

Με αναμμένα αλάρμ ή χωρίς, οδηγοί επιλέγουν να αφήσουν στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητό τους αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους και δημιουργώντας δύσκολες καταστάσεις.

Κι αν πεις και κάτι, θα βρεις και το μπελά σου. Ολοι έχουν “μία γρήγορη δουλίτσα” ή σε ένα λεπτό είναι πίσω και η κατάσταση αυτή παγιώνεται χωρίς κανένας να δίνει λύση.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα από το διπλοπαρκάρισμα στην Καλαμάτα μπορεί κάποιος να τα συναντήσει στην Αθηνών και τη Φαρών (ιδιαίτερα στο νότιο μέρος). Οι υπόλοιποι οδηγοί αναγκάζονται να κάνουν ελιγμούς, να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα δημιουργώντας με τη σειρά τους νέα προβλήματα και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.

 

Χωρίς καμία αμφιβολία το συγκεκριμένο άρθρο δεν σας κάνει σοφότερους, καθώς έχετε και εσείς σίγουρα συναντήσει τις παραπάνω καταστάσεις. Το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει κάποια στιγμή την πρωτοβουλία να δώσει λύση σε αυτά τα ζητήματα καθημερινότητας, που σε συνδυασμό με τη γενικότερη κοινωνικοπολιτική κατάσταση που βιώνουμε, κατεβάζουν το επίπεδο ζωής μας συνεχώς.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 12:41