Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 19:43

Μετρό: Ολοκληρώθηκε η σήραγγα επέκτασης της γραμμής 3 προς Πειραιά

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μετρό: Ολοκληρώθηκε η σήραγγα επέκτασης της γραμμής 3 προς Πειραιά

Η διάνοιξη της σήραγγας δρομολογεί την παράδοση των τριών πρώτων σταθμών της διαδρομής το 2019.

Ο Πειραιάς, τουλάχιστον όσον αφορά στις υποδομές θα αλλάξει σύντομα. Το τραμ είναι έτοιμο να παραδοθεί σε λειτουργία, ο Προαστιακός από την 1η Φεβρουαρίου θα πηγαίνει απευθείας σε αεροδρόμιο και Κιάτο, ενώ μόλις έγινε και η διάνοιξη της Γραμμής 3 του μετρό, με τους 3 πρώτους σταθμούς να λειτουργούν το 2019.

Βέβαια, ο Πειραιάς έχει δουλειά ακόμη για τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού, που αναμένεται να γίνει κι αυτός.

Παρόντες στην άφιξη του Μετροπόντικα στον τελευταίο του σταθμό, στο «Φρέαρ Δεληγιάννη» ήταν ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γ. Μυλόπουλος, ο διευθύνων Σύμβουλος, Θόδωρος Παπαδόπουλος και μέλη του ΔΣ της Αττικό Μετρό ΑΕ.

«Η ολοκλήρωση της διάνοιξης της υπόγειας σήραγγας της επέκτασης της γραμμής 3 του μετρό της Αθήνας προς Πειραιά, σε συνδυασμό με την υλοποίηση των έργων τραμ δεν εντάσσονται μόνο σε έναν ολοκληρωμένο συγκοινωνιακό σχεδιασμό για την πόλη. Η σύνδεση του λιμανιού Πειραιά μέσω του μετρό με το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», αλλά και το κέντρο της Αθήνας θα δημιουργήσει πολλαπλά, αναπτυξιακά και τουριστικά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή, στην επόμενη ημέρα της χώρας», δήλωσε ο κ. Μυλόπουλος.

 Πηγή:

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER