Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 08:52

Νέα επίθεση Μπέζου σε ΤΕΡΝΑ και Τατούλη για Παλιόχουνη

Συμπτώσεις με υπόθεση μεταβίβασης 15.000 στρεμμάτων σε Αραβες στη Ζάκυνθο με πλαστούς τίτλους “βλέπει” στην παραχώρηση στην ΤΕΡΝΑ οικοπέδων στην Παλιόχουνη ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος.

Ο διοικητής με νέα ανάρτησή του στο Facebook (η προηγούμενη ανάρτηση ΕΔΩ) στρέφεται με χαρακτηρισμούς κατά εταιρείας, Περιφέρειας αλλά και δημάρχων της Πελοποννήσου, χωρίς όμως να θέτει ζήτημα κυβερνητικών ευθυνών. 

Στη νέα ανάρτησή του που συνοδεύεται από άρθρο της Ιωάννας Μάνδρου στην εφημερίδα “Η Καθημερινή” στις 20-11-2016 με τίτλο “Παθογένειες 15.000 στρεμμάτων” που αναφέρεται στην υπόθεση της Ζακύνθου, σημειώνει:

“ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!!!... και επειδή αρκετοί φίλοι με ρωτούν: "τι σ’ έπιασε ξαφνικά και τα βάλες με ΤΕΡΝΑ-σκουπίδια και λοιπά" και μέχρι την αναλυτική δημοσίευση όλων των στοιχείων, σας παραθέτω το παρακάτω δημοσίευμα της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" και σας διαβεβαιώνω ότι με μικρές αποκλίσεις ταυτίζεται με τις πρακτικές και τις απατεωνιές που ακολουθήθηκαν και στην περίπτωση του να γίνει ο σκουπιδότοπος στη Παλιόχνη. Με τέτοιες ΑΛΗΤΕΙΕΣ οι φερόμενοι επενδυτές και ντόπιοι απατεώνες, θέλησαν να κάνουν δικές τους τις περιουσίες μας.

ΞΑΝΑΡΩΤΩ: Εκεί στη Περιφέρεια αισθάνονται άνετα μ’ όλα αυτά;;; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!!!”.