Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 08:10

Τακτοποίηση υπαλλήλων απασχολούμενων με STAGE επιδιώκει ο Νίκας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τακτοποίηση υπαλλήλων απασχολούμενων με STAGE επιδιώκει ο Νίκας

 

Να τακτοποιηθούν οι επί 8 χρόνια απασχολούμενοι -μέσω του προγράμματος STAGE- στο Δήμο Καλαμάτας επιδιώκει ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, όπως δήλωσε χθες ο ίδιος ότι ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, στην προχθεσινή συνάντηση που είχε μαζί του, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες του δήμου -«υπάρχουν αποφάσεις δικαστηρίων, δεν συζητάμε πλέον για απόκτηση εμπειρίας, αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται κανονικά» είπε.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας δήλωσε ότι έθεσε στον υπουργό και την εκκρεμότητα που -όπως είπε- παραμένει και για ορισμένους υπάλληλους που αν και έχουν προσληφθεί με ΑΣΕΠ, δεν έχει ακόμα κινηθεί η διαδικασία για να ορκιστούν.

Ο δήμαρχος, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι τα πιο πάνω ζητήματα είναι κατά βάση αρμοδιότητα του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνη Μανιτάκη, με τον οποίον είπε ότι θα επιδιώξει συνάντηση.

Τέλος, ο Π. Νίκας, δήλωσε ότι με τον Ευρ. Στυλιανίδη συζήτησε και την αναγκαιότητα αλλαγών στον «Καλλικράτη», το θεσμικό πλαίσιο του οποίου με την υφιστάμενη μορφή του -σύμφωνα με τον δήμαρχο- «δεν επιτρέπει τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

 

Σχόλια  

0 # Κοσμάς Γιάννης 31-10-2012 11:47
Άμα θέλει ο Κυρ Νικας να διορίσει να κάνει διαγωνισμό ή ακόμα καλύτερα να ζητήσει να μεταταχθούν εργαζόμενοι από το πλεονάζων προσωπικό του δημοσίου στον Δήμο Καλαμάτας. Όλοι ξέρουμε πως έπαιρναν τα τους Stagiers. Το 80% ημέτεροι και τσιράκια πολιτικών, βουλευτών και κάθε λογής αρχόντων.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER