Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011 16:51

Γιαννακοπούλου προς Βενιζέλο για το ΚΕΔΒ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κυβέρνηση, στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης των στρατιωτικών μονάδων και των κέντρων εκπαιδεύσεως ειδικότερα, έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού της δομής και λειτουργίας τους που προφανώς, μεταξύ άλλων, προβλέπει τη σύντμηση και τον αριθμητικό περιορισμό τους, εκτός των άλλων και για οικονομικούς, φρονώ, λόγους.
Πρόσφατα, σε απανωτές ερωτήσεις, τόσο δικές μου όσο και άλλων συναδέλφων, έχετε απαντήσει ότι το Κέντρο Διαβιβάσεων Καλαμάτας δεν πρόκειται να κλείσει και θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του, ενώ στην απάντηση του κ. Μπεγλίτη τονίζεται ότι η λειτουργία του προβλέπεται και στο μελλοντικό σχεδιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ωστόσο, σε χθεσινά και προχθεσινά δημοσιεύματα του αθηναϊκού και του τοπικού Τύπου, αλλά και σε ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, φαίνεται ότι το ΚΕΔΒ Καλαμάτας θα κλείσει οριστικά σε έξι μήνες. Το θέμα αυτό απασχολεί σοβαρά την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας και τους φορείς του τόπου, για τους σοβαρούς λόγους που σας έχουμε εγγράφως εκθέσει στις ερωτήσεις μας. Η εξέλιξή, δε, του θέματος αυτού (κλείνει, δεν κλείνει το ΚΕΔΒ), έχει ταλανίσει όλους όσους ασχολούνται με το ζήτημα αυτό.
Κατόπιν αυτών, παρακαλώ θερμά να μας δώσετε άμεσα μία σαφή και οριστική απάντηση, η οποία θα βάζει τέλος στα φημολογούμενα σενάρια περί κλεισίματος του ΚΕΔΒ Καλαμάτας.
Με κάθε τιμή,
Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου,
βουλευτής Μεσσηνίας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER