Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 07:53

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων στην Καλαμάτα 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων στην Καλαμάτα 

 

Αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας. Το Σάββατο, 9 του μήνα στις 8 μ.μ. σειρά έχει το δέντρο στην κεντρική προκυμαία του λιμανιού.

Από τις 7 το βράδυ, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας θα αποδίδει μελωδίες, ενώ στις 7.40 μ.μ.  τη σκυτάλη θα παραλάβει το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας. 

Τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου θα ακολουθήσει εορταστική συναυλία, με τίτλο «Μέχρι το τέλος του κόσμου», με τους Twoins: Γιάννη Τσότρα, Σταύρο Τσότρα και Αλεξάνδρα Θεογιάννη.

Το Σάββατο στις  8 το βράδυ, θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική προκυμαία του λιμανιού της πόλης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας.
Στις Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, κατά το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα φωταγωγηθούν Χριστουγεννιάτικα δένδρα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στ' Αρφαρά και την Κυριακή 10 του μήνα στις 18.00 στα Γιαννιτσάνικα, στις 18.30 στη Μικρή Μαντίνεια, στις 19.00 στη Βέργα και στις 19.30 στη Σπερχογεία.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER