Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 20:10

Σύσκεψη για τη δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σύσκεψη για τη δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Κυπαρισσία

Σύσκεψη-ενημέρωση για την δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στην περιοχή της Τριφυλίας, που θα βασίζεται σε εθελοντές πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα με πρωτοβουλία της "Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας", στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία.

Στην σύσκεψη που συμμετείχαν μέλη της ΡΑΚΙ, πολίτες και εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, υπήρξε ενημέρωση από εθελοντές που ξεκίνησαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Καλαμάτα και αναφέρθηκαν στη  δομή οργάνωσης και λειτουργίας του. Εστιάζοντας στο πώς όλο αυτό το εγχείρημα στήθηκε από εθελοντές και πώς μπορεί να λειτουργήσει σε εθελοντική βάση.

Πάνω σε αυτά τα ζητήματα έγινε ανταλλαγή απόψεων και τέθηκαν αρκετά ερωτήματα. Οπως τονίστηκε από τους παρευρισκόμενους, στόχος είναι πάνω σε μια εθελοντική βάση να δημιουργηθεί ένα Κοινωνικό Παντοπωλείο και στην περιοχή της Τριφυλίας. Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε στις 18 Μαρτίου να γίνει μια ευρεία συνάντηση όλων των φορέων του Δήμου Τριφυλίας και όλων των πολιτών που θέλουν να βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε η δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου να γίνει πράξη.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER