Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 16:33

Υπογραφή σύμβασης για το ιπποδρόμιο στο Πλατύ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Υπογραφή σύμβασης για το ιπποδρόμιο στο Πλατύ

Υπογράφηκαν προχθές μεταξύ του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και των αναδόχων οι συμβάσεις για την αναβάθμιση του ιπποδρομίου στο Πλατύ αφ’ ενός και την ανάπλαση του δρόμου στο Ασπρόχωμα, από την εκκλησία ως τη Νέα Είσοδο, αφ’ ετέρου.

 

Συγκεκριμένα, το συμφωνητικό για την αναβάθμιση του ιπποδρομίου στο Πλατύ -έργο προϋπολογισμού 128.000 ευρώ- υπογράφηκε με τον Δημήτριο Μουτσώκο, εκπρόσωπο της εταιρείας «Παντεχνική Μεσσηνίας» που αναδείχθηκε μειοδότρια στο σχετικό διαγωνισμό, προσφέροντας έκπτωση 44,57%. Η συγκεκριμένη εργολαβία προβλέπει κατασκευή χώρων διεξαγωγής του αγωνίσματος υπερπήδησης εμποδίων και διεξαγωγής αγώνων ιππικής δεξιοτεχνίας, περίφραξη στο σύνολο της περιμέτρου του χώρου, ξύλινη περίφραξη εσωτερικά για την οριοθέτηση των χώρων διεξαγωγής των αγωνισμάτων. Προβλέπεται επίσης, κατασκευή της κεντρικής εισόδου στο χώρο ανατολικά, αλλά και δύο επιπλέον εισόδων στη νότια πλευρά, όπως επίσης κατασκευή και τοποθέτηση δύο μεταλλικών κερκίδων χωρητικότητας 90 θέσεων η κάθε μία.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ

 

Η σύμβαση για την ανάπλαση του δρόμου στο Ασπρόχωμα, από την εκκλησία ως τη Νέα Είσοδο -έργο προϋπολογισμού 50.000 ευρώ- υπογράφηκε μεταξύ του δημάρχου και του Κωνσταντίνου Παναγιωτόπουλου, εκπροσώπου της εταιρείας «Αφοί Παναγιωτόπουλοι», που μειοδότησε στο σχετικό διαγωνισμό, προσφέροντας έκπτωση 53,06%. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 90 ημέρες και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα. Η παρέμβαση αφορά τσιμεντοστρωμένο δρόμο μήκους περίπου 90 μέτρων.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER